ONZE DIENSTEN

Voor
opdrachtgevers
Het invullen van een vacature is een veeleisende taak en vergt veel tijd. Wij hebben de kennis, het netwerk en beschikken over een uitgebreid bestand van talentvolle werkzoekenden met verschillende kwaliteiten en op alle werk- en denkniveaus.
We bieden de volgende diensten aan:
Uitzenden

In geval van uitzending is de werknemer formeel bij TUSOTRA in dienst. Aan de hand van de functie eisen maken wij een selectie van geschikte kandidaten uit ons bestand.

De kandidaten worden dan per mail aan de opdrachtgever voorgesteld. Die beslist dan of die een gesprek wenst met één of meerdere kandidaten. De opdrachtgever beslist dan zelf of hij de kandidaat aanneemt of niet. Indien wenselijk kan de opdrachtgever de uiteindelijke keuze ook geheel aan ons overlaten.

TUSOTRA zal zorg dragen voor alle administratieve afhandelingen en doet alle betalingen van loon, belastingen en sociale lasten.
Voor deze dienst brengt TUSOTRA de opdrachtgever een uurtarief per uitzendkracht in rekening.

Werving & Selectie

Hierbij zoekt TUSOTRA naar een geschikte kandidaat die wel meteen bij de opdrachtgever formeel in dienst treedt. Het selectieproces is hetzelfde als bij uitzending.
Voor deze dienst vragen wij een éénmalige vergoeding die meestal gelijk is aan 10% van het bruto jaarloon die de aangenomen kracht bij de opdrachtgever gaat verdienen.

Payroll service

Meer bedrijvigheid legt meestal een druk op uw administratie. Uw financiële administratie maar ook uw loonadministratie dreigt dan verwaarloosd te worden.
TUSOTRA neemt dan de loonadministratie uit handen van het bedrijf. Het enige wat het bedrijf hoeft te doen is ons informeren over de basisgegevens van zijn werknemers en de gewerkte uren per periode. Dat alles voor een minimale vergoeding per werknemer.
U weet dan zeker dat het goed is en houdt toch tijd over voor het leiden van uw bedrijf.

In House Support

TUSOTRA Inhouse Support biedt verlichting op uw HR-afdeling. Een ervaren personeelsadviseur zal uw bedrijf bijstaan bij het arbeidsproces. Wij werven, begeleiden en plannen uw uitzendkrachten en desgewenst ook uw vaste personeel. Zo komt er tijd en energie vrij voor de kerntaken van uw organisatie.

In House Support geeft u:
  • een vast aanspreekpunt op de werkvloer;
  • dienstverlening op maat;
  • gericht resultaat; en
  • continuiteit, flexibiliteit, kwaliteitsverbetering en procesoptimalisatie.

0
kandidaten
0
lokale opdrachtgevers
0
kandidaten MBO+ nivo
0
% doorstroom vaste baan

Waarom TUSOTRA

TUSOTRA is tevreden als opdrachtgever èn uitzendkracht dat zijn.

  • Duidelijke offertes en contracten voor opdrachtgevers
  • Transparant tariefsstructuur
  • Voldoende check arbeidsverleden van kandidaten
  • Altijd een duidelijke arbeidsovereenkomst
  • Uitgebreide salarisstrook direct bij uitbetaling loon
  • 100% compliance met de belastingdienst en SVB